Dijital ekosistemlerin büyümesi
Dijital ekosistemlerin nasıl bu kadar hızlı büyüdüğünü anlamakta zorlanıyorum. Farklı platformlar, sistemler ve kullanıcılar sürekli etkileşim halinde ve bu yapı bana oldukça karmaşık geliyor. Bu büyümenin arkasındaki mantığı öğrenmek istiyorum. Şu anda bu süreç benim için anlaşılmaz görünüyor. Bu yüzden yardıma ihtiyacım var. Daha basit bir açıklama ile sistemi anlamak ve süreci kavramak istiyorum.
6 Views

![JDP Logo (New) - White [Overlay].png](https://static.wixstatic.com/media/382ad7_b8df8cc65cc34facb765ea0697ed42a8~mv2.png/v1/fill/w_379,h_90,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/JDP%20Logo%20(New)%20-%20White%20%5BOverlay%5D.png)

Kullanıcı etkileşiminin dijital sistemlerde nasıl analiz edildiğini anlamakta zorlanıyorum. Tıklamalar, gezinme alışkanlıkları ve kullanıcı davranışları sürekli olarak toplanıyor ve değerlendiriliyor. gibi platformlar bu etkileşim analizlerinin nasıl yapıldığını anlamak için örnek olabilir. Ben özellikle bu verilerin nasıl yorumlandığını öğrenmek istiyorum. Veri bilimi, istatistik ve yapay zeka bu sürecin temelini oluşturuyor. Bu nedenle kullanıcı etkileşimini daha iyi kavramak istiyorum çünkü oldukça teknik bir alan